Ervaring van Sylvia – 29 juli 2022

Op zoek naar een Personal Trainer in de omgeving van Boxmeer was het de energie die Lieke’ s website uitstraalde wat meteen mijn aandacht trok.

De combinatie van krachttraining en het toepassen van Lieke’ s voedingsadviezen zorgden ervoor dat ik na een paar weken al verschil begon te merken; meer energie, minder kwaaltjes (onderhoudsbehandeling fysiotherapie was niet meer nodig), gewichtsverlies en een strakker lijf (echt…het is nooit te laat om te beginnen met het versterken van je spieren!).

Lieke motiveert mij op een bijzonder prettige en effectieve manier, het is heerlijk om met haar te werken aan mijn doelen. Ook komen de trainingen mijn hardloopprestaties ten goede; ik loop met meer gemak en een verbeterde houding.
Trainen bij Lieke levert me fysiek veel goeds op en omdat ik daardoor lekkerder in m’n vel zit ben ik mentaal ook sterker geworden. Ik zou niet meer anders willen; EPIC BODY is een aanrader!