Personal trainer

Eigen praktijk aan huis

Trainen zonder omstanders

Voel je op je gemak

Niet drillen, wel grenzen verleggen

Zoek jij een personal trainer in Boxmeer?

Met Epic Body bied ik personal training aan in mijn privé praktijk aan huis in Boxmeer, een ruime praktijk met kwalitatief materiaal. Anders dan in een sportschool met omstanders train je hier echt privé. Ik vind het belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt, jezelf kan zijn en je thuis voelt. Trainen en het alledaagse even loslaten voor een volledige focus gaat dan makkelijker. Je eigen lichaam goed leren kennen vormt de basis om goed te kunnen bewegen en functioneren. Zo kan je jezelf optimaal focussen tijdens de trainingen. Personal training is de effectiefste manier om zo snel mogelijk je doel te behalen. Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we jouw doel, hoe een traject voor jou eruit zou kunnen zien, en welke investeringen er van jou gevraagd worden. Je kunt ervoor kiezen om personal training te volgen voor een langere periode. Maar het is ook mogelijk om een verkort traject aan te gaan, waarin je leert hoe je thuis of op de sportschool zelfstandig verder kunt trainen.

Personal Trainer Epic Body

Heb jij een zittend beroep?

Zit jij vaak tijdens je werk? Vind jij regelmatig de tijd niet om te sporten? Heb jij vaak aan het eind van de dag weinig energie? Kom dan voor een vrijblijvend intakegesprek naar Lieke Janssen, jouw personal trainer.

Ik help je om je houding, fitheid en  conditie te verbeteren. Als je nog geen rug- en nekklachten hebt, help ik je graag om dit te voorkomen. En als je al wel rug- en nekklachten hebt, is het helemaal belangrijk om er nu wat aan te doen en erger te voorkomen.

Ik daag je uit om je lichaam te versterken, om meer zelfvertrouwen te krijgen en om na een lange dag op kantoor nog energie te hebben om te doen wat je echt belangrijk vindt. Je bent niet meer sikkeneurig door die zeurende nek- en rugklachten. En de bijverschijnselen? Je kleren passen je weer en je hebt een strak lichaam!

Zoek je een goede personal trainer in Boxmeer?

Mijn personal training vindt plaats in een luxe privé praktijk in Boxmeer. Epic Body is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Wanroij, Beugen, Sint Anthonis, Stevensbeek en Gennep.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier. 

Epic Body

Carmelietenstraat West 75
5831 DR Boxmeer

KvK 63304848

Openingstijden

Alleen op afspraak

E-mail

Telefoon

06 - 587 106 59