Personal trainer

Eigen studio

Trainen zonder omstanders

Voel je op je gemak

Niet drillen, wel grenzen verleggen

Flexibele trainingstijden

Ook in het weekend en de avonduren

Zoek jij een personal trainer in Boxmeer?

Met Epic Body bied ik personal training aan in mijn privé studio aan huis in Boxmeer, een ruime studio met kwalitatief materiaal. Anders dan in een sportschool met omstanders train je hier echt privé. Ik vind het belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt, jezelf kan zijn en je thuis voelt. Trainen en het alledaagse even loslaten voor een volledige focus gaat dan makkelijker. Je eigen lichaam goed leren kennen vormt de basis om goed te kunnen bewegen en functioneren. Zo kan je jezelf optimaal focussen tijdens de trainingen. Personal training is de effectiefste manier om zo snel mogelijk je doel te behalen. Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we jouw doel en het benodigde traject en doen we een huidplooimeting.

Liever trainen in gezelschap?

Sport je graag samen met je partner, vriend of collega? Dan biedt duo personal training uitkomst. Deze vorm van personal training is vooral leuk als jullie dezelfde doelstelling delen, zoals afvallen, spiermassa opbouwen of fitter worden. Je motiveert elkaar en vormt gezonde concurrentie voor elkaar. Small group training tot drie personen is ook mogelijk. Mijn small group trainingen zijn energiek, uitdagend en erop gericht ieders persoonlijke doelstelling te bereiken. Ook bedrijven kunnen terecht. Meld je gerust aan met een groepje voor een vrijblijvende proefles!

Personal Trainer Epic Body

Zoek je een goede personal trainer in Boxmeer?

Neem dan contact op voor een gratis intake. Mijn personal training vindt plaats in een luxe privé studio in Boxmeer. Epic Body is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Wanroij, Beugen, Sint Anthonis, Stevensbeek en Gennep.

Inschrijfformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg mij op social media

Epic Body

Carmelietenstraat West 75
5831 DR Boxmeer

KvK 63304848

Openings- tijden

Alleen op afspraak

E-mail

Telefoon

06 - 587 106 59