Kettlebell training

Eigen praktijk aan huis

Trainen zonder omstanders

Voel je op je gemak

Niet drillen, wel grenzen verleggen

Kettlebell training Boxmeer

Kettlebell training is geen hype, maar een wetenschappelijk onderbouwde training met bewezen resultaten. Niet voor niets heb ik mezelf dan ook gespecialiseerd tot Certified Kettlebell Instructor.  Kettlebell training verbetert kracht, snelheid, coördinatie en core stability, ofwel je romp. Het bijzondere aan deze trainingsvorm is de hoeveelheid spieren die je tegelijkertijd traint. Dit maakt kettlebell training zeer effectief. Kettlebell training is voor iedereen, voor iemand die jaren niet meer gesport heeft tot de topsporter die hiermee sportspecifieke krachttraining inzet.

Waarom trainen met een kettlebell?

Een kettlebell is makkelijk in gebruik en goed zelfstandig te gebruiken. Een greep uit de voordelen van kettlebell training:

Het is afwisselend

Het is makkelijk te leren

Ideaal voor het trainen van rug, nek en schouders

Je traint op je eigen niveau

Perfect voor het verbeteren van je houding

Een workout is een full body training

Kettlebell training Epic Body

Zoek je een goede personal trainer in Boxmeer?

Mijn personal training vindt plaats in een luxe privé praktijk in Boxmeer. Epic Body is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Wanroij, Beugen, Sint Anthonis, Stevensbeek en Gennep.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier. 

Epic Body

Carmelietenstraat West 75
5831 DR Boxmeer

KvK 63304848

Openingstijden

Alleen op afspraak

E-mail

Telefoon

06 - 587 106 59