Over

Eigen praktijk aan huis

Trainen zonder omstanders

Voel je op je gemak

Niet drillen, wel grenzen verleggen

Personal trainer Lieke Janssen

Epic Body (2015) ontstond vanuit mijn eigen interesse om mijn voedings- en bewegingspatroon te verbeteren. Nog elke dag ben ik gefascineerd door hoe het menselijk lichaam zich aanpast aan wat je ermee doet. Daarin ligt mijn passie als personal trainer: door persoonlijke aandacht jouw lichaam beter laten functioneren, zodat je sterker wordt en er beter gaat uitzien. Mijn eigen ervaring met een personal trainer overtrof ruimschoots die met het ‘ronddwalen’ in een sportschool. Zodanig dat ik zelfs een derde plek behaalde bij een bikini fitness wedstrijd! De opleiding tot personal trainer was dan ook een vanzelfsprekende stap. In de loop der jaren heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld in onder andere krachttraining, kettlebell training, sled training en Mylogenics.

epic body
Over Lieke Janssen

Privé praktijk aan huis?

In juli 2018 werd ik voor de tweede keer moeder. Wederom heb ik ervaren waartoe een lichaam allemaal in staat is en hoe je iedere keer weer profijt hebt van een gezond en sterk lichaam. Ben jij op zoek naar een personal trainer die er écht persoonlijk voor zorgt dat je je fitter voelt en dat je lichaam beter gaat functioneren en sterker wordt? Dan ga ik graag met jou aan de slag! In Boxmeer ontvang ik je graag in mijn privé praktijk aan huis, een ruime, lichte en modern uitgeruste praktijk,waar je zonder omstanders lekker op je gemak werkt aan je persoonlijke doelstellingen. De eerste intake is gratis!

Overige behandelingen

Naast personal training kun je bij mij ook terecht voor:

Revalidatietraining

Vet percentage metingen

Persoonlijk trainingsschema

Mylogenics™ behandelmethode

Persoonlijk trainings advies voor het verbeteren van een sportprestatie

epic body

Zoek je een goede personal trainer in Boxmeer?

Mijn personal training vindt plaats in een luxe privé praktijk in Boxmeer. Epic Body is uitstekend bereikbaar vanuit heel regio Wanroij, Beugen, Sint Anthonis, Stevensbeek en Gennep.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur me dan een bericht via onderstaand contactformulier. 

Epic Body

Carmelietenstraat West 75
5831 DR Boxmeer

KvK 63304848

Openingstijden

Alleen op afspraak

E-mail

Telefoon

06 - 587 106 59