Ervaring van Sven – 1 maart 2016

Mijn naam is Sven en ben in 2015 begonnen bij Epic Body. Ik deed al een aantal jaar aan fitness, maar op een geven moment kwam ik niet verder om mijn uiteindelijke doelen te behalen (Mijn doelen waren: mijn vet verlagen rond mijn buik en meer spiermassa opbouwen.). Voordat ik naar Lieke ging had ik een blessure aan mijn lies. Omdat ik bij de fysiotherapeut geen verbetering boekte kwam ik in contact met Lieke.

Door middel van een meting heb ik een trainingsschema en voedingsadvies gekregen. Door de meting en het adviesgesprek zijn we er achter gekomen dat mijn buik nogal opgezet was. Lieke adviseerde mij om een tijdje geen gluten te eten omdat dit hierdoor zou kunnen komen. Ik ben toen gestopt met gluten eten en wat bleek mijn opgezette buik verdween.

Mijn trainingsschema en de manier van trainen is geheel anders dan wat ik geleerd had en altijd deed. Voor je de sportschool in gaat, legt Lieke het schema heel duidelijk uit. Wanneer je tegen lichamelijke beperkingen aanloopt, zorgt Lieke ervoor dat deze beperking wordt opgelost of dat je oefeningen krijgt die je wel op een goede manier kunt uitvoeren. Het schema is erg leuk en uitdagend. Elke keer bij de sportschool daag ik mezelf uit om de lat hoger te leggen voor mezelf.

Het is erg prettig om met Lieke aan mijn doelen te werken. Wanneer je tegen problemen aanloopt betreft voeding of training dan kun je altijd bij haar terecht. Met het trainingsschema en voedingsadvies van Lieke voel ik me veel fitter, energieker en gezonder. Mijn vetpercentage is van 14.7% naar 11.3% (-23%) gegaan en ook ben ik 5,5kg afgevallen.