Ervaring van Rianne – 19 januari 2016

Mijn naam is Rianne en ben in augustus 2015 begonnen bij Epic Body.
Mijn doel was mijn vetpercentage verlagen en mijn spiermassa opbouwen. Ben zelf zonder hulp 25 kg afgevallen maar wilde net even wat meer. Doormiddel van een meting en een vragenlijst heb ik een trainingschema en voedingsadvies gekregen.. vooral mijn trainingschema was heel anders.. het schema was erg leuk en uitdagend.. elke keer bij de sportschool daag je jezelf weer uit om net dat beetje meer uit je te pompen.. voor je de sportschool in gaat legt Lieke je schema heel duidelijk uit en ook wanneer je lichamelijke beperkingen hebt zoekt ze uit hoe je de oefening op een andere manier kan uitvoeren.

Met het trainingschema van Lieke ben ik een broekmaat omlaag gegaan, nooit gedacht dat dat nog ging.
Erg prettig om met Lieke aan mijn doel te werken.. Wanneer je vragen hebt kun je altijd bij Lieke terrecht.