Ervaring van Pieter – 17 februari 2016

Sinds ik een kantoorbaan heb en gestopt ben met voetballen, werd de omvang van mijn buik steeds groter. Ik wilde hier graag iets aan doen dus een lidmaatschap op de sportschool leek een goede keuze. Bij aanmelding kreeg ik een trainingschema en wat uitleg over de apparaten en na ongeveer 3 maanden kon ik vragen om een nieuw schema. Helaas kreeg ik weinig informatie over voeding en was de begeleiding van fitness instructeurs matig waardoor ik niet wist of ik de oefeningen goed bleef uitvoeren. Ik zag geen resultaat en mijn motivatie was dan ook snel ver te zoeken. Uiteindelijk ben ik na een jaar met tegenzin ‘gesport’ te hebben gestopt.

Mijn buik bleef ondertussen in omvang toenemen. Op een gegeven moment was ik hier helemaal klaar mee en ben ik bij Epic Body terecht gekomen. Na een informatief intake gesprek met Lieke werd ik enthousiast over haar werkwijze.

Lieke kijkt naar jou als persoon en stemt de voeding en het sportschema daarop af. Na het eerste advies gesprek ben ik begonnen om mijn voeding aan te passen en ben ik twee keer in de week bij Lieke gaan trainen. Na 3 weken voelde ik me al een stuk fitter en werd het eerste resultaat zichtbaar. Dat was voor mij extra motivatie om hier mee door te gaan.

Wat me ook blijft motiveren is de 1 op 1 begeleiding die je krijgt. Ik heb een zwakke plek in mijn onderrug waardoor het bij flinke inspanning lastig voor mij is om mijn rug recht te houden. Als ik dan met een oefening bezig ben krijg ik meteen te horen, “rug recht” en weet ik dat ik daar op moet letten. Inmiddels heb ik mijn doel bijna behaald en voel ik me sterker en energieker.

Als je op een goede manier met je lichaam bezig wilt zijn ben je bij EpicBody aan het juiste adres. Binnen 3 maanden ben ik van 17,6% vet naar 14,4% gegaan en ben ik 3 kilo vetmassa kwijt. Lieke is een gedreven vakvrouw met passie, kennis en kunde.