Ervaring van Petra – 24 juni 2017

Eind 2016 heb ik besloten om mijn leefstijl te gaan veranderen. Ik voelde me niet meer fijn in mijn eigen lichaam en leefstijl. Alleen hoe vind je nou de perfecte balans voor jezelf.
Je leest eens wat op internet en bladen, maar daar had ik niet genoeg aan. Dus heb ik de stap durven zetten om Lieke te vragen voor hulp. Eind december 2016 ben ik bij Lieke geweest voor mijn meting en mijn voedingsschema. Dit was een erg prettig gesprek en ze legde alles duidelijk uit.  Vanaf 2 januari 2017 ging ik mijn voeding aanpassen en daarbij dus ook mijn leefstijl! Elke zondagavond gaf ik mijn voedingspatroon door aan Lieke. Elke maandagochtend kreeg ik mijn feedback terug. Dit was erg fijn, want zo weet je waar je dingen kunt aanpassen en waar je het al heel goed doet! Na 4 weken voelde ik me helemaal anders. De nieuwe leefstijl werd mijn eigen leefstijl. Ik lees nog graag de berichten van Lieke terug om me weer extra te motiveren om zo door te gaan. Ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten. Lieke heeft mij geweldig op weg geholpen en mij gemotiveerd om zo door te gaan. Wat kan een mens zich dan weer heerlijk voelen! Lees je nu mijn verhaal en vind je t ook moeilijk om de stap te zetten. Dan neem contact op met Lieke, want ze geeft je een eerlijk, persoonlijk en profesioneel advies!
Dank je wel Lieke!