Ervaring van Lisette – maart 2019

Ik ben 2,5 jaar geleden begonnen met trainen bij Lieke.
Ik vind het ouder worden lastig en ik merkte dat alles wat verslapte en stijf werd.
Wat voor mij heel belangrijk was, is dat ik me prettig voel bij de persoon bij wie ik train. Lieke is in staat om op een natuurlijke manier je op je gemak te laten voelen. Ze luistert goed en begrijpt je heel goed. Na een fijne intake besloot ik om 2 keer in de week te gaan trainen. Ook werd mijn voedingsschema aangepast en ik merkte al snel dat ik fitter en energieker werd.
De ruimte waar je traint is heel plezierig en laagdrempelig. Je voelt dat de 1e prioriteit van Lieke is: het helpen van mensen en te werken aan een gezond en sterk lichaam ongeacht je leeftijd. Tijdens het trainen zijn er soms echt wel momenten dat het zwaar is, maar Lieke motiveert me dan om toch door te gaan. Ik zou in de sportschool al lang opgegeven hebben. Mijn doorzettingsvermogen is hier zeker door vergroot. Ook heb ik door de trainingen mijn lichaam goed leren kennen.
Mijn lichaam is nu veel strakker en heeft mooie contouren gekregen. Mijn billen zijn heel goed getraind en zitten weer mooi in een broek. Ik denk dat ik nooit helemaal stop met trainen bij Lieke omdat de stok achter de deur zo fijn is.
Lieke, dank je voor de inspiratie.