Ervaring van Lindsey – 17 februari 2017

Zo’n 4 maanden geleden ben ik begonnen met personal training te volgen bij Lieke. Dit deed ik in haar eigen praktijk. Super mooie ruimte met genoeg en goede materialen. 

Ook heb ik een voedingsadvies gekregen, waar ik gelijk mee begonnen ben. Ik merkte na één week al verschil! Ik voelde me veel fitter, meer energie en ik had de hele tijd een verzadigd gevoel. De trainingen vond ik super leuk, Lieke nam de tijd om een houding of oefening goed uit te leggen of te oefenen. Ze zag gelijk waar er iets verbeterd moest worden en had overal wel een oplossing voor. Ook als ik vragen had dan wist ze het antwoord gelijk, of ze ging er meteen achter aan. Ze weet heel goed wat ze wil en waar ze het over heeft. Mijn lichaam is echt veranderd, meer zichtbare spieren en ik ben afgevallen. Ik zit lekker in mijn vel en voel me fit.
Ik heb nu een trainingsschema voor thuis, deze heeft Lieke ook gemaakt. Ik vind het jammer dat de personal training sessies zo snel zijn gegaan, maar nu moet ik het zelf gaan doen. Eerst vond ik sporten niet leuk en wist niet wat ik deed. Nu vind ik het heerlijk en heb ik een doel. Dit was me niet gelukt zonder Lieke. Ik raad het iedereen aan! 
Nogmaals bedankt voor alles Lieke!