Ervaring van Gondje – 9 november 2017

Het was mijn doel om weer fit en sterk te worden en de motivatie terug te vinden om aan mezelf te werken. Ik heb bij Lieke heerlijk kunnen sporten. Na het krijgen van twee kindjes vond ik het moeilijk om mezelf te trainen, ik had weinig energie en ik had een stok achter de deur nodig. Lieke weet je op de juiste manier te motiveren. Ik heb na elke training een heel voldaan en tevreden gevoel gehad. Ik voel me een stuk energieker en zit veel beter in mijn vel.

Lieke weet waar ze het over heeft, luistert naar je vragen en past de training aan wanneer blijkt dat een andere aanpak noodzakelijk is. Lieke houdt elke verandering en vooruitgang bij, wat me erg heeft gemotiveerd om elke training tot het uiterste te gaan.  Kortom, het is heerlijk trainen en echt aan jezelf werken onder begeleiding van een professional.

Lieke, ontzettend bedankt voor de super trainingen!