Ervaring van Daisy – oktober 2019

Ik ben zelf fanatiek aan het sporten in de fitness, dit is voor mij een heerlijke uitlaatklep. Echter merkte ik dat ik altijd dezelfde oefeningen deed, geen verzwaring aan de oefening toevoegde en ik geen vooruitgang zag in het verminderen van mijn vetpercentage. Om deze reden heb ik Lieke gevraagd of ze me kon helpen met voedingsadvies en een trainingsschema om net wat meer uit het sporten te halen. Mijn doel is om mijn vetpercentage wat te verminderen en Lieke gaf me bij het intakegesprek al meteen tips hoe ik mijn voeding aan kon passen zodat ik mezelf niet ondervoed en de juiste voedingsstoffen binnenkrijg. Daarnaast heb ik twee oefenschema’s gekregen waar ik zelfstandig in de fitness mee aan de slag kan gaan. Lieke heeft tijdens de personal training les de oefenschema’s zeer prettig en duidelijk uitgelegd. Lieke kijkt daarbij niet alleen of je de oefeningen beheerst, maar observeert nadrukkelijk de houding tijdens de oefening. Ik merk dat ik door deze tips beter let om mijn houding en daardoor blessure voorkom. Ik ben net gestart met de trainingsschema’s en ik merk nu al dat de andere oefeningen, herhalingen en het tempo van de oefeningen zorgen voor een andere trainingsprikkel. Al met al ben ik erg tevreden over de begeleiding van Lieke en wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging in de fitness kan Lieke je met vakkundig advies begeleiden.